wk logoBeste oud-Splashzeiler!

We willen je uitnodigen om een verjaardagsfeest te komen vieren!

De Splash is dit jaar dertig jaar jong! En dat gaan we vieren tijdens het WK Splash Blue &Eurocup Splash Red in Lelystad. Het evenement start op zondag 23 juli tot en de finale en prijsuitreikingen zijn op vrijdag 28 juli a.s.  De verjaardag van de Splash, het hoogtepunt van het feest, vieren we op vrijdagavond na de prijsuitreiking en pastamaaltijd. De locatie is de Cantina, Oostvaardersdijk 0115 te Lelystad dat gedurende die week is omgedoopt tot “Splashhouse”. Wij zouden het heel leuk vinden om er meteen met jullie een reünie van te maken.

Dertig jaar Splash en zeilnummer 2700 is ondertussen op het water! Meerdere generaties jonge zeilers hebben in de Splash gevaren– en jij bent er één van. Als onlosmakelijk onderdeel van de Splash-historie met als motto: competitie op het water, vriendschap voor het leven op de wal!

We hebben een hele lange lijst met oud-Splashzeilers. Maar die is niet meer up-to-date: vooral         e-mailadressen zijn vaak achterhaald. Ken je oud mede- of tegenstanders, wil je dan deze uitnodiging doorsturen? Om vriendschappen voor het leven weer nieuw leven in te blazen!

We willen er een onvergetelijke avond van maken. Wanneer je zin hebt om ook op de verjaardag te komen, kun je je voor 10 juli aanmelden via opgaveformulier. We willen proberen om zo vér mogelijk terug te gaan in de tijd; dus wil je bij je aanmelding vermelden wanneer je in de Splash zeilde en wat je zeilnummer was! Wij willen graag foto’s van jou in je gloriejaren in de Splash, hangend, omslaand, zeil hijsend of met een prijs in je hand. Maakt niet uit. Zo kunnen we proberen om de historie van de Splash beter in beeld te brengen. Je kunt je foto’s uploaden op Fotoalbum of als u geen google account heeft kunt u foto’s mailen naar het secretariaat.

We hopen dat je met ons de verjaardag komt vieren. Wil je meer weten of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk dan op de eventsite of op facebook.

Met vriendelijke groet, mede namens de hele Splash-familie,

Gerard Aartsen – voorzitter van de SKON