SKON in de regio

Regiovertegenwoordiging

De SKON wil graag een actieve relatie met verenigingen en zeilers in het land onderhouden. Of het nu gaat om nieuwe zeilers die een vereniging zoeken, samenwerking tussen splashzeilers  van verschillende verenigingen of het onderhouden van contact tussen bestuur en de leden, de regio’s kunnen hierbij helpen. Ieder regio heeft een SKON-aanspreekpunt als liaison tussen zeilers en de SKON.  De aanspreekpunten  kunnen helpen bij specifieke vragen en zitten in een regioapp groep waarmee we voor, tijdens en na een wedstrijd snel kunnen schakelen.

Regiovertegenwoordigers kunnen in hun allerlei initiatieven nemen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan: het ondersteunen bij de organisatie van een Splash clinic, het helpen bij een opstapdag, het zoeken naar een geschikte trainer voor een regionale vereniging, of het beschikbaar stellen van trainingsmaterialen. De SKON kan zelfs in samenspraak met Jachtwerf Heeg een trailer met een aantal boten voor kennismaking en trainingen beschikbaar stellen.
Uiteraard doen wij ook ons best om leuke activiteiten op te zetten, maar inbreng en ideeën uit de regio zijn voor deze commissie essentieel. Heb jij dus een leuk idee of een probleem in de regio waar wij mee kunnen helpen, laat dit weten via regiozaken@splashclass.org.

Deze pagina is helaas veel te kort om alle aspecten van de regio te laten zien. Er worden bijvoorbeeld nog vele combi wedstrijden gevaren, er zijn vele regionale teams bij verenigingen waar iedereen bij aan kan sluiten, enzovoort. Klik op nuttige links voor een overzicht van de combi’s en verenigingen bij jou in de buurt. Staat jouw team/vereniging er nog niet bij, laat het ons weten!