Binnen de Splash Blue & Red klasse hebben we een heel breed scala aan zeilers. Onze leden komen van vele verschillende thuiswateren en verschillende niveaus. Er zijn zeilers bij die wekelijks een topprestatie neer willen zetten en wellicht nog meer zeilers die buitengewoon gezellige en gave weekenden mee willen maken. Dat deze twee groepen als één samen kunnen smelten is een uniek punt van deze klasse. Naast een uitgebreid programma voor onze topzeilers, besteden wij daarom minstens net zoveel aandacht aan onze leden in de regio!

Het boegbeeld van ons regiobeleid wordt gevormd door onze regioriders! Deze enthousiaste groep actieve Splashzeilers weet als geen ander wat er onder onze leden leeft. Met deze kennis en een onbegrensd enthousiasme zijn zij bereid om allerlei regio initiatieven te ondersteunen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan: het ondersteunen bij de organisatie van een Splash clinic, het helpen bij een opstapdag, het zoeken naar een geschikte trainer voor een regionale vereniging, of het beschikbaar stellen van trainingsmaterialen. We kunnen zelfs in samenspraak met Jachtwerf Heeg een trailer met een aantal boten voor kennismaking en trainingen beschikbaar stellen.
Uiteraard doen wij ook ons best om leuke activiteiten op te zetten, maar inbreng en ideeën uit de regio zijn voor deze commissie essentieel. Heb jij dus een leuk idee of een probleem in de regio waar wij mee kunnen helpen, laat dit weten via secretariaat@splashclass.org.

Deze pagina is helaas veel te kort om alle aspecten van de regio te laten zien. Er worden bijvoorbeeld nog vele combi wedstrijden gevaren, er zijn vele regionale teams bij verenigingen waar iedereen bij aan kan sluiten, enzovoort. Klik op nuttige links voor een overzicht van de combi’s en verenigingen bij jou in de buurt. Staat jouw team/vereniging er nog niet bij, laat het ons weten!