Kennismaken met de Splash? Kom proefvaren in een Splash zaterdag 27 mei op de DYR, direct na de wedstrijden

De Splash is de ideale klasse na de Optimist en een uitstekende tussenklasse tussen Laser Radiaal en de Optimist. Grote velden, leuke klasse, zeilen op ieder niveau en plezier, van lokaal bij je vereniging tot in de Top&Talentploeg voor ambitieuze topzeilers.

De Splash: Grote velden, veel wedstrijden, leuke klasse, zeilen op ieder niveau en plezier, van lokaal bij je vereniging tot in het Splash Top&Talent team voor de ambitieuze topzeiler. Een aantal Splash zeilers stroomt dan ook na 2 jaar door naar de Laser Radiaal.

Een aantal Splash zeilers stroomt na 2 jaar door naar de Laser Radiaal. Recentelijk is er zelfs een team gevormd door oud T&T Splash zeilers in de Laser Radiaal. En Pieter Jan Postma  en Marit Bouwmeester hebben eerder gezeild in de Splash (en Optimist). Bij de Heiner Talents zitten 4 oud Splash Zeilers. In de Yngling zeilen oud-Splash teams aan de top mee.

Kennis maken kan het beste door een keer in een Splash te zeilen. Dat kan vaak op je vereniging maar we organiseren ook landelijke opstapdagen.

Zaterdag 27 mei  Splash Clinic opstapdag  tijdens de DYR.

De eerste dit jaar is de zaterdag van de DYR.

Zaterdag 27 mei na afloop van de wedstrijden organiseert de Splash Klasse Organisatie Nederland (SKON) een Splash Clinic onder begeleiding van de Top&Talent trainers en Splash klasse trainers. We starten vanaf het Splashveld op de punt bij Workum.

Wil je meedoen, geef je dan op door een mailtje te sturen met je naam, mobiele nummer en vereniging aan promotie@splashclass.org

Meer weten: kijk op http://www.splashclass.org/over-de-splash/kennismaking-splash/

Info over andere opstapdagen volgt. Wil je ook een opstapdag meedoen of er een samen met ons organiseren bij jou in de buurt, neem dan contact op met ons door een mail te sturen aan Promotie@splashclass.org

 

DSC_0285 DSC_0275O DSC_0332 DSC_0343

Foto’s: Opstapdag Braassemmermeer 20 augustus 2016

 

Meer weten of zien over de Splash: kijk op Facebook op Splash Klasse Organisatie Nederland – SKON: https://www.facebook.com/SplashFlashKlasseOrganisatieNederland/
of op de website van de SKON: http://www.splashclass.org/
Daar vind je ook meer info over de Top en Talent ploeg, ook wel T&T genoemd (de kernploeg van de Splash)
http://www.splashclass.org/training-algemeen/top-en-talentteam/

En leuke foto’s en video’s
http://www.splashclass.org/foto-video/
http://www.splashclass.org/foto-video/wk-2015-st-feliuz/

Vragen of direct aanmelden kan door een mail te sturen aan Promotie@splashclass.org