In acht regio’s in Nederland worden jaarlijks de Combi-wedstrijden georganiseerd voor jeugdzeilers in de Optimist, de Splash, de rsFeva, de Laser 4.7 en de Laser Radial (tot 21 jaar). Combi-wedstrijden zijn uitdagend, gezellig en altijd een feest vol spel en prijzen. Combizeilen is de brug tussen je vereniging of zeilschool en het landelijke wedstrijdcircuit.

Als je hebt leren zeilen bij je eigen vereniging of bij een zeilschool dan is dit de beste manier om meer uit je sport te halen. Het maakt niet uit of je een fanatieke wedstrijdzeiler bent met grote plannen, een absolute beginner of dat het vooral gezellig vindt om samen met (veel!) andere kids uit de regio een weekend te genieten. Ook bij jou in de buurt kun je heel eenvoudig meedoen!

Deze Combi-wedstrijden worden in meerdere weekenden georganiseerd. Ieder weekend op een andere plaats in jouw regio, in ieder geval drie wedstrijden per dag. Je hoeft zeker nog geen ervaren topper te zijn om hier aan mee te doen!

Er zijn 8 Combi-regio’s in Nederland:
Combi Amsterdam
Combi Rotterdam
Combi Noord
Combi Delta/Zeeland
Combi Oost
Combi Randmeren
Combi Zuid
Combi Zuiderzee.

Eindig je vooraan (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) in je  groep van het Combi totaalklassement in jouw regio, dan mag je meedoen aan de Delta Lloyd Landelijke Combi Finale in Hoorn!

Ga voor meer informatie en inschrijven naar Sailing Today