SKON Sailing Tour
De SKON organiseert ieder jaar de SKON Sailing Tour, super gezellige wedstrijden met veel boten aan de start. De SKON Sailing Tour in 2019 is op het Sneekermeer, in Kamperland, op het Schildmeer, op de Braassem en tenslotte in Grou met het leukste zeilevenement van Nederland: het Vaarwelkom!

Daarnaast werkt de SKON nauw samen met de Stichting United 4 Sailing. De United 4 wedstrijden tellen mee voor het voorjaars- en najaarsklassement voor de A en B.

Op de SKON kalender kun je vinden wanneer de SKON Sailing Tour evenementen, de U4-wedstrijden en het ONK (DYR) plaatsvinden.

Let op: deelname aan SKON Sailing Tour evenementen kent naast het hebben van een meetbrief en startlicentie enige aanvullende verplichtingen, deze zijn beschreven in de Notice of Race. Tijdens evenementen zal worden gecontroleerd of aan deze verplichtingen is voldaan. Tip: maak kopieën van je papieren en neem die altijd mee.

Als SKON willen we nieuwe Splash-zeilers die nog geen lid zijn, de mogelijkheid bieden om eenmalig deel te nemen aan een SKON Sailing Tour evenement. Op deze manier kan je ervaren wat het is om mee te doen aan zo’n evenement. Natuurlijk is het betalen van het inschrijfgeld verplicht.

Regionale wedstrijden
Ook in de regio’s worden diverse wedstrijden (bv. de Combi’s) georganiseerd waaraan de Splash mee kan doen. Op de kalender kun je vinden wanneer deze wedstrijden plaatsvinden.

Internationale wedstrijden
Tenslotte zijn er ook nog internationale wedstrijden waarin in je in de Splash  mee kunt doen (bv. het WK Splash en de Eurocup Splash Red). Op kalender kun je vinden wanneer deze wedstrijden plaatsvinden.