SKON Sailing Tour
De SKON organiseert iedere jaar de SKON Sailing Tour, super gezellige wedstrijden met veel boten aan de start. De SKON Sailing Tour in 2017 is op Sneek (voorjaar), Vinkeveen (voorjaar), op Bruinisse ( voorjaar), Zeewolde (najaar), op en tenslotte op Grou (najaar) met het leukste zeilevenement van Nederland, Vaarwelkom!

Daarnaast werkt de SKON nauw samen met de Stichting United 4 Sailing. De United 4 wedstrijden tellen in 2017 mee voor het voorjaars- en najaarsklassement voor de A  en B.

Op de SKON kalender kun je vinden wanneer de SKON Sailing Tour evenementen, de U4-wedstrijden en het ONK (DYR) plaatsvinden. Tevens is in deze kalender aanvullende informatie over de evenementen opgenomen.

Let op: deelname aan SKON Sailing Tour evenementen kent naast het hebben van een meetbrief en startlicentie enige aanvullende verplichtingen, deze zijn beschreven in de Notice of Race 2016. Tijdens evenementen zal worden gecontroleerd of aan deze verplichtingen is voldaan. Tip: maak kopieën van je papieren en neem die altijd mee.

Nieuw 
Als SKON willen we dit jaar, als proef, nieuwe Splash zeilers die nog geen lid zijn, de mogelijkheid bieden om eenmalig deel te nemen aan een SKON Sailing Tour evenement. Op deze manier kan men ervaren wat het is om mee te doen aan zo’n evenement. Natuurlijk is het betalen van het inschrijfgeld verplicht. Vul het formulier hier in.

Regionale wedstrijden
Ook in de regio’s worden diverse wedstrijden (bv. de Combi’s) georganiseerd waaraan de Splash mee kan doen. Op de kalender kun je vinden wanneer deze wedstrijden plaatsvinden. Tevens is in deze kalender waar mogelijk aanvullende informatie over de evenementen opgenomen.

Internationale wedstrijden
Tenslotte zijn er ook nog internationale wedstrijden waarin in je in de Splash  mee kunt doen (bv. het WK Splash en de Eurocup Splash Red). Op kalender kun je vinden wanneer deze wedstrijden plaatsvinden. Tevens is in deze kalender waar mogelijk aanvullende informatie over de evenementen opgenomen.